Autojen sisäpesut


Mikä Keoksin autojen sisäpesu-palvelu on?

No nyt on kätevää! Liikkuva autojen sisäpesu-palvelu on avoinna seitsemänä vuorokautena viikossa. Me tulemme luoksesi (esim. kotipihallesi tai parkkipaikallesi) putsaamaan perusteellisesti autosi sisätilat. 

Palvelu on nimensä mukaisesti LIIKKUVA autojen sisäpesu-palvelu, joka tarkoittaa sitä, että me tulemme luoksesi putsaamaan autosi sisätilat. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin varmistaa auton ovien olevan auki kun saavumme paikalle! 

Meillä on sopivat pesuvälineet ja -aineet eri materiaaleille sekä pinnoille, jotta paras lopputulos saadaan aikaan.

 • Mitä Keoksin autojen sisäpesu-palvelu tekee? Minkä hintaisia eri sisäpesut ovat?

Nopea-pesu: Pintojen läpikäynti nopeasti mutta perusteellisesti, imurointi, mahdollisten roskien poistaminen ja takakontin puhdistus. 

 • Hinta: 59€ sis. alv.
 • 2 x Nopea-pesu-pakettia kampanjahintaan: 99€ sis. alv.

Perusteellinen-pesu: Pintojen huolellinen läpikäynti, perusteellinen imurointi, lasien pesu sisäpuolelta, mahdollisten roskien poistaminen ja takakontin puhdistus. 

 • Hinta: 89€ sis. alv.
 • 2 x Perusteellinen-pesu-pakettia kampanjahintaan: 170€ sis. alv.

Tähti-pesu: Pintojen perusteellinen läpikäynti, perusteellinen imurointi, mattojen pesu, lasien pesu ulko- ja sisäpuolelta, perusteellinen penkkien ja nahkapintojen pesu (tekstiilipesuri ja hoitoaine sisältyy), mahdollisten roskien poistaminen ja takakontin perusteellinen puhdistus.

 • Hinta: 119€ sis. alv.
 • 2 x Tähti-pesu-pakettia kampanjahintaan 220€ sis. alv.  
   
 • Pakettiautoihin ja yli viisi paikkaisiin henkilöautoihin sisältyy 20€ lisämaksu, koskien jokaista pesupakettia. 
  Jos autosta löytyy likaa, mikä on vaikeasti puhdistettavissa, esim. eläinten karvat, pesun hintaan lisätään 20€ (myös pakettiautoihin ja yli viisi paikkaisiin henkilöautoihin), koskien jokaista pesupakettia. Umpioiden kiillotukset

Kalliiden uusien umpioiden sijasta, järkevämpi ratkaisu on kiillottaa ja kirkastaa umpiot. 
Tämä ratkaisu ei pelkästään ole halvempi, mutta myös aikaa säästävämpi. Tulemme kirkastamaan umpiot luoksesi edulliseen kampanjahintaan 89€ sis. alv
Jokaiseen sisäpesupakettiin kuuluu halutessa umpioiden kirkastus, alennettuun hintaan 79€ sis. alv. 


Autojen hoitotöistä vastaa Tatu Luoto, palveluvastaava. 

Nopeiten yhteyden saa soittamalla! Sähköposteihin vastataan mahdollisimman nopeasti, viimeistään samana iltana, kun sähköposti meille päin on lähetetty. 

Service also in english! 

 Yhteystiedot sisäpesuja varten:


Tilaa auton sisäpuhdistus!